Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Heartbreak Bay

Rachel Caine

prijs: € 21.99

400 pagina's, Paperback

ISBN: 9789401615938


Over het boek

In Heartbreak Bay is het vijfde deel in de Stillhouse Lake-serie van Rachel Caine.

Een auto in het water van een afgelegen vijver. De lichamen van twee meisjes, vastgebonden in hun autostoeltjes. Het mysterie van hun spoorloos verdwenen moeder leidt privé- detective Gwen Proctor steeds dichter naar het gevaar.

Gwen had haar leven juist net weer op orde. Haar kinderen zijn bijna volwassen, ze heeft een liefdevolle relatie, en haar duistere verleden ligt ver achter haar. Maar juist dat laatste heeft de aandacht getrokken van een levensgevaarlijke en doodstille moordenaar. De problemen zijn nog maar net begonnen... net als een reeks nieuwe moorden. Terwijl Gwen er alles aan doet om de zaak op te lossen, moet ze vechten tegen een onzichtbare killer, die alles op alles zet om te winnen.

De Stillhouse Lake-serie heeft het allemaal: een herkenbare hoofdpersoon, intrigerende plots, nagelbijtende spanning en een even verrassende als angstaanjagende serial killer.

‘Van begin tot eind zijn er nerveuze en bloedstollende situaties, wildwoeste actiescènes en verrassende verhaalwendingen.’ – Hebban.nl

In Heartbreak Bay, het vijfde deel in de Stillhouse Lake-serie van Rachel Caine, blijkt het duistere verleden van Gwen Proctor nog niet achter haar te liggen als er twee dode meisjes gevonden worden.
TitelHeartbreak Bay
Auteur(s)Rachel Caine
ISBN9789401615938
Afmetingen218x142x35 mm
Aantal pagina's400
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht532 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!