Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Kind 39 E-Boek

Illaria Tuti

prijs: € 9.99

326 pagina's, ePUB met digitaal watermerk

ISBN: 9789401609982


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Teresa Battaglia is een gedreven commissaris met een enorm talent voor het profileren van daders. Maar haar sterkste wapen, haar brein, begint haar langzaam in de steek te laten. En dat terwijl ze voor een belangrijke zaak staat. Samen met haar onervaren collega Massimo stort Teresa zich op de zaak van het lijk met de uitgestoken ogen. Ze voelt aan alles: er zullen meer doden volgen. Waarom verminkt iemand op zo’n gruwelijke wijze de lichamen van zijn slachtoffers? En welke andere geheimen verbergt het onheilspellende bergdorp in de Alpen?
TitelKind 39
Auteur(s)Illaria Tuti, Illaria Tuti
ISBN9789401609982
Aantal pagina's326
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB met digitaal watermerk

  onderhuids spannend

Geschreven op zaterdag 19 januari 2019 door Justine Koster
Het verhaal van ?Kind 39? speelt zich af in een bergdorp in de Alpen. Een dorp dat met zijn inwoners erg op zichzelf is. Die geheimen bewaren, ook als die al vele jaren oud zijn. Dan wordt er een lijk gevonden wat op gruwelijke wijze is vermoord. De hulp van Teresa Battaglia wordt ingeroepen. Deze vrouw is een goede profiler, die wat nors overkomt, last heeft van overgewicht en ook haar eigen demonen moet bestrijden. Samen met haar wat stuntelige en onzekere collega Massimo gaan ze op onderzoek uit. Ze stuiten op een politiekorps dat wat onwillig tegenover Teresa en Massimo staat, ze kunnen heel best hun eigen boontjes doppen. Toch, na wat aarzelingen worden er vele geheimen ontrafeld, gaan de kinderen een hoofdrol spelen in dit verhaal. Alles bij elkaar, wordt het een onderzoek wat veel energie en geduld vergt van Teresa en Massimo. Het is een prachtig omschreven onderzoek, soms misschien wat wollig omschreven maar toch zo beeldend. Personages zijn goed uitgewerkt, je voelt de onmacht, als het onderzoek weer op een dood spoor zit. Wat begint als een gewoon onderzoek, wordt, hoe verder je komt in het verhaal, steeds spannender. Het kruipt onder je huis en laat je niet meer los. Langzaam maar zeker worden de geheimen aan het licht gebracht, wordt de dader gevonden. Maar is het wel de dader, is hij niet het product van ?iets? wat zich heeft afgespeeld in zijn jeugd? Vanaf zijn geboorte? Deze vragen en nog vele mee worden in een prachtige schrijfstijl tot een goed einde gebracht. Na het lezen van ?Kind 39?, blijf je met een voldaan gevoel achter, en ben je blij dat je dit onderzoek, van zo dichtbij mocht meemaken. Ik vond het een geweldig goed boek en ga deze schrijfster zeker volgen.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!