Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ivana

Sébas Diekstra

prijs: € 20.00

176 pagina's, Paperback

ISBN: 9789021427102


Over het boek

HOE KWAM IVANA OM HET LEVEN?

Op 7 december 2017 valt de nog maar achttienjarige Ivana Smit van een balkon van een appartementengebouw in Kuala Lumpur. Meer dan veertig meter lager wordt haar lichaam gevonden. Daarmee begint een jarenlange en hartverscheurende zoektocht van haar ouders. Hoe is Ivana om het leven gekomen? Waren er anderen betrokken bij de dood van hun dochter?

De Maleisische politie concludeert vrijwel direct dat haar val een ongeluk is geweest. Of dat de vrolijke en levenslustige Ivana zelf moet zijn gesprongen. Talrijke aanwijzingen dat er iets anders is voorgevallen onderzoeken ze niet. Ten einde raad schakelt Ivana’s familie advocaat Sébas Diekstra in. Tijdens zijn onderzoek stuit hij op allerlei verdachte zaken, Sébas raakt er steeds meer van overtuigd dat er vreemde dingen zijn gebeurd. Ivana had verdovende middelen in haar bloed toen ze stierf. En wat deed ze vlak voor haar dood in het appartement van een Amerikaanse bitcoinmiljonair en zijn vrouw? Het is duidelijk dat dit stel veel te verbergen heeft. Toch zijn ze snel na hun arrestatie vrijgelaten en naar de VS gevlucht. Is er sprake van omkoping? Hebben ze hun contacten in hoge Maleisische kringen gebruikt om vrij te komen? Welke krachten zijn hier in het spel?

Sébas en de familie zijn vastbesloten de waarheid te achterhalen en gerechtigheid voor Ivana te krijgen. Het is een strijd die tot op de dag van vandaag voortduurt. Ze vechten tegen corrupte en incompetente politiefunctionarissen en machtige mensen die de loyaliteit van politici lijken te hebben gekocht.

Ivana geeft een unieke inkijk in een van de meest geruchtmakende zaken van de afgelopen jaren.
TitelIvana
Auteur(s)Sébas Diekstra
OndertitelDe zoektoch naar de waarheid
ISBN9789021427102
Afmetingen215x135x16 mm
Aantal pagina's176
UitgeverVolt
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.00
BindwijzePaperback
Gewicht238 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!