Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op donderdag 17 juni 2021

De geheime oorsprong E-Boek

Tom Vanderlaken

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789020542059


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Wanneer de Franse verzamelaar Nicolas Dampierre in 'De geheime oorsprong' van Tom Vanderlaken op een geheimzinnige code stuit die te maken heeft met de verdwenen oertekst van het scheppingsverhaal, gaat hij onverwijld op onderzoek uit. Hij ontmoet de Italiaanse journaliste Gina Chimanti, die een artikel wil schrijven over de illegale handel in oudheden. Het tweetal wordt tijdens hun bloedstollende queeste, die over drie continenten voert, tegengewerkt door een machtige organisatie die banden blijkt te hebben met de Orde van Malta en het Vaticaan. Ze komen steeds dichter bij de sleutel, maar ze zijn er nog lang niet…

In filmisch geschreven scènes voert Tom Vanderlaken de lezer mee langs bestaande locaties en echte documenten, en geeft hij een blik achter de schermen bij organisaties als de CIA. Zo ontvouwt zich in 'De geheime oorsprong' een verhaal over onze echte oorsprong en een daadwerkelijk gevaar dat de mensheid bedreigt.

Spanning, geschiedenis en mysterie - voor de lezers van Jeroen Windmeijer
TitelDe geheime oorsprong
Auteur(s)Tom Vanderlaken
ISBN9789020542059
UitgeverZ&K
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op donderdag 17 juni 2021
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!