Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op vrijdag 31 december 2021

Het laatste alibi

David Ellis

prijs: € 9.99

528 pagina's, Paperback

ISBN: 9789044351637


Over het boek

Advocaat Jason Kolarich' leven is in een neerwaartse spiraal geraakt nadat zijn vrouw en kind zijn omgekomen en hij na een knieblessure verslaafd is geraakt aan pijnstillers. Door de verslaving ziet hij de dingen niet meer zo helder en neemt hij steeds minder zaken. Wanneer James Drinker zijn kantoor binnenwandelt en hem vertelt dat hij onterecht verdacht wordt van moord op twee vrouwen met wie hij in het verleden uit is geweest, belooft Jason hem juridisch bij te staan mocht het ooit tot een proces komen.

Maar dan vallen er opnieuw slachtoffers en wordt het Jason duidelijk dat niet alles in Drinkers leven is wat het lijkt. Als Jason vervolgens zelf verdachte wordt in de moordzaak, gaat hij op onderzoek uit; om een seriemoordenaar te ontmaskeren en om zijn eigen onschuld te bewijzen.

David Ellis was als officier van justitie betrokken bij een aantal spraakmakende rechtszaken. Ellis is een meester in complexe intriges en is dan ook terecht onderscheiden met de felbegeerde Edgar Award voor zijn boeken. Naast Het laatste alibi schreef hij onder andere De verkeerde man dat met 5 sterren bekroond werd door VN Detective & Thrillergids.

'In de beste traditie van de legal thriller.Ellis kan zich meten met John Grisham.' VRIJ NEDERLAND

'Een van de beste auteurs in heet genre.' KIRKUS REVIEWS

TitelHet laatste alibi
Auteur(s)David Ellis, David Ellis
ISBN9789044351637
Vervangt ISBN9789044345568
Aantal pagina's528
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op vrijdag 31 december 2021
Prijs€ 9.99
BindwijzePaperback
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!